Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERGADERRUIMTE TE HUUR

Heb je een werkbijeenkomst? Of een vergadering? Of wil je even buiten de hectiek van het werk met mensen praten? Dan ben je van harte welkom aan de Vraggelse Baan 2! Daar vind je een ruimte voor acht tot tien personen, of minder natuurlijk. Koffie en thee en al wat je nog nodig hebt staat voor je klaar. Grote kans dat je home made cake (of zo) ontdekt als je binnen komt:-).

Geniet van de rust, een heerlijke tuin met hier en daar een bankje en het zicht op de weilanden – in de zomer staan er zelfs koeien te grazen:-). Als je wilt kun je ook een wandeling maken in het bos aan de andere kant van de straat. Parkeerruimte voldoende.

'We hebben heerlijk én hard gewerkt! Inspirerend hoor!'

WIL JE MEER WETEN?

 

 
 

foto's met dank aan Desirée van der Straten

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren