KWH huurlabel

Opdracht:  Voorbereiden van Woonbedrijf op het behalen van het KWH huurlabel door 1) de resultaten van de meting van vorig jaar te presenteren, 2) met de organisatie een verbeterplan te maken en te bewaken en 3) een communicatieplan in aanloop van de KHW meting op te stellen.

Resultaat:  De organisatie is in beweging bracht naar en op scherp gezet voor de meting van het KWH huurlabel. Management is aan de slag om te verbeteren wat er verbeterd moet en medewerkers zijn geïnformeerd en betrokken. Ze zijn zich bewust(er) van de eigen ambitie: huurders die een woning hebben, én tevreden zijn met de kwaliteit van de dienstverlening.

Rol:  Projectcoach

Aanpak:  De toegevoegde waarde van PIT2Projects lag in het vermogen om het project structuur te geven en in beweging te brengen. De opdrachtgever zei: ‘Ze heeft het vermogen om te schakelen naar wat anderen zeggen (en niet zelf gehoord willen worden), ze weet het probleem snel scherp in beeld te brengen en om te zetten in concrete daden en weet proactief de weg te vinden. En ze is gemakkelijk te benaderen.’. Ik heb in ’t project nauw samen gewerkt met de kwaliteitsmedewerker om te garanderen dat ze de aanpak steunt én om overdracht te versoepelen.