Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Interim-manager wonen

Opdracht: Woonburg is een kleine corporatie in Zeeland en men zocht een interim-manager Wonen in de tijd dat de manager met zwangerschapsverlof was. Woonburg is een kleine organisatie met de daarbij behorende pragmatiek en bereidheid om zaken voor elkaar op te pakken en ook met de bijbehorende kwetsbaarheid in tijden van (langdurige) ziekte en verlof.

Resultaat: Als interim-manager ben ik verantwoordelijk voor:

  • het probleemloos voortzetten van de dienstverlening aan huurders en kopers van Woonburg
  • het organiseren van het werk als gevolg van (langdurige) ziekte en een zomerperiode en het coachen van medewerkers in dat veranderende werk

Rol: Interim-manager

Aanpak: De directeur-bestuurder zei: ‘… de frisse, zakelijke en tegelijkertijd betrokken en menselijke stijl van werken heeft de organisatie goed gedaan.’. En medewerkers gaven terug dat ze het prettig vonden het vertrouwen te ontvangen in hun kennis en vaardigheden en de ruimte te voelen om hulp te vragen als nodig. Ook het tempo waarmee ik mezelf de operatie eigen maakte is opgevallen bij velen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren