Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

TRAINING PROJECTMATIG WERKEN (EN LEAN)

Opdracht: Rabobank De Baronie is korte tijd met minder mensen hetzelfde en soms ook meer werk gaan verzetten, en medewerkers gaven aan behoefte te hebben aan een training LEAN en projectmatig werken. De training was een co-creatie en een co-productie met een medewerker van Rabobank De Baronie.

Resultaat: 80% van de medewerkers van de bank hebben in een dagdeel kennis gemaakt met de principes van LEAN en projectmatig werken, en hebben deze principes vertaald naar hun eigen werk. Er waren een boel ‘aha-momenten’ en soms ook een verwonderde ‘het is niet waar dat we dit op deze manier doen!’. De training is ook gegeven aan het management zodat ze de teams waar ze verantwoordelijk voor zijn kunnen helpen met het vijfde principe van LEAN: continu verbeteren in kleine stappen.

Rol: trainer

Aanpak: praktisch met veel ruimte voor vragen en interactie waardoor alle trainingen een ander accent hadden – het eerste principe van LEAN: klant- en organisatiewaarde toevoegen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren