PIT2PROJECTS IS NATASCHA LEEUWENKUIJL, EN ANDERSOM

‘Natascha is een vrouw met pit; ze is energiek, actief, zo nodig confronterend en bovenal betrokken. In het begin stelt ze wel veel en kritische vragen, maar daarna weet ze gelukkig ook de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen. Ze heeft in korte tijd een scherp beeld van de situatie, en ze schroomt niet om dat beeld met dezelfde scherpte terug te geven.’

Ik studeerde bedrijfskunde aan de RuG en werkte daarna bij NS als intern organisatieadviseur, als projectmanager en als leidinggevende van een projectmanagementafdeling. In 2005 werd een droom verwezenlijkt: met PIT2Projects zette ik de stap naar zelfstandigheid. 

PIT2Projects ben ik, en ik ben PIT2Projects. Om zakelijk vooruit te komen, vind ik het belangrijk te investeren in mezelf. Ik volgde de opleiding tot organisatieadviseur bij Sioo en in 2009 rondde ik een postdoctorale opleiding Implementatie & Change Management aan de Open Universiteit, in samenwerking met Pentascope af. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel; ik ben immers m'n eigen instrument. Intervisie en workshops om mezelf als mens beter te leren kennen.

Sporten, letterlijk aarden in m’n heerlijke tuin, wandelen in het groen, bezoek aan theaters en musea voor moderne kunst helpen me om te reflecteren en om de energie waarmee ik werk, op peil te houden.

‘Ze is gericht op het resultaat, maar altijd vanuit de menselijke maat. Met haar betrokkenheid en toegankelijkheid verbindt ze medewerkers op alle niveaus in de organisatie aan elkaar en aan het resultaat.’

WIL JE MEER WETEN?