Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Herontwerpen van het IT-portfolio-proces

Opdracht: Herontwerpen van het portfolio-proces van alle projecten met een IT-element (2019)

Resultaat: De 'business' ofwel de interne klant wordt goed geadviseerd over IT-elementen in de projecten die ze in opdracht willen geven waardoor de samenleving beter wordt bediend (en schaars goed effectief wordt besteed).  

Rol: Projectmanager

Aanpak: De provincie Noord-Brabant heeft een ambitieuze agenda voor de toekomst en in deze ambitie speelt digitalisering een omvangrijke en innoverende rol. Dat vraagt een goede ondersteuning vanuit de IT-afdeling: deskundig en positief-kritisch advies en overzicht en inzicht in alle ontwikkelingen die er zijn binnen de provincie en op de markt op het vlak van IT. Met als effect dat de 'business' zich geholpen voelt in het maken van de juiste keuzes in het portfolio van projecten en waardoor 'the right things' kunnen worden gedaan om de provincie Noord-Brabant en haar burgers en ondernemers vooruit te helpen. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren