Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Begeleiden van een projectmanager van Biblio+

Opdracht: Begeleiden van de projectmanager bij het implementeren van een bibliotheek- en kantoorautomatiseringssysteem (2006).

Resultaat: De projectmanager heeft meer grip op het project, dat succesvol wordt afgerond. De verworven kennis van projectmatig werken gebruikt hij ook in andere projecten.

Rol: Projectcoach

Aanpak: In overleg met de opdrachtgever en de projectmanager concentreert de coaching zich op het structureren van het project en het aansturen van de projectorganisatie. Dat betekent dat ik de projectmanager begeleidde bij het maken van een projectplan en het bewaken ervan. We besteedden tijd aan het vormen en aansturen van de projectorganisatie. Ook het tijdig en voldoende communiceren was één van de onderwerpen in onze maandelijkse gesprekken.

ook behoefte aan steun?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren