Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Implementeren van projectmatig werken 

Opdracht: Synerlogic heeft in 2016 een strategische koers uitgestippeld en een select aantal projecten gedefinieerd die, succesvol gerealiseerd, bijdragen aan deze strategische koers. Om opdrachtgevers, projectmanagers en -medewerkers te ondersteunen wordt een Project Office geïmplementeerd en worden alle opdrachtgevers en projectmanagers gecoacht on the job. (2016-2017).

Resultaat: Een Project Office dat wordt gerund door een enthousiaste jonge vrouw en dat projectmanagers faciliteert met formats, een programma van korte en krachtige workshops, coaching en een instrument om de portefeuille van projecten te bewaken.

Rol: Trainer, expert, projectcoach en projectmanager

Aanpak: Samen met een krachtige opdrachtgever en een enthousiaste jonge vrouw hebben we het Project Office en alle bovenvermelde interventies geïmplementeerd. Daarnaast heb ik meerdere projectmanagers gecoacht in de projecten die ze deden om zo op maat te kunnen toevoegen wat nodig was. Tot slot was ik voor enkele projecten ook projectmanager.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren