Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Training in het voeren van lastige gesprekken

Opdracht: Vanuit de ambitie om het management te professionaliseren wilde de directie graag alle leidinggevenden getraind hebben in het voeren van doel- en resultaatgesprekken. (2017)

Resultaat: Het gehele management, van teamleiders tot de voltallige directie, is zich (wederom) bewust van wat een gesprek lastig maakt voor hem of haar, en heeft vaardigheden ontwikkeld om dat gesprek tóch goed te kunnen voeren. 

Rol: Trainer, samen met m'n favoriete trainingsacteur Henk Elich

Aanpak: In korte sessies van drie uur is geoefend met ieder's individuele dit-vind-ik-lastig-gedrag. Drie mensen per sessie, van hoog tot laag door elkaar. Dat betekent: intensief, verrassend, drempelverlagend en echte aandacht. Waar nodig reikten we theorie aan, en altijd hadden we plezier met elkaar. 

'Ik hoorde van collega's al dat 't hartstikke goed was!' 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren